jan-brinkman-opticien-optometrist-nederweert-slide-webshop-1-hersteld

Onze webshops

Jan Brinkmans Opticien-Optometrist in Nederweert is nu ook online vertegenwoordigd met twee webshops: zonnebrilshop.nl en snowgoggleshop.nl! U vindt hier diverse zonnebrillen en skibrillen voor zeer scherpe prijzen. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen!


Zonnebrilshop.nl

Vlak voor de vakantie heeft u het al druk zat met het inpakken van uw spullen en het plannen van uw reis. Mocht een zonnebril nog in uw reisbagage ontbreken, dan bent u bij zonnebrilshop.nl aan het juiste adres. Ook ideaal als u uw zomergarderobe wilt afmaken met die ene ideale zonnebril. Honderden modellen van uiteenlopende merken als Adidas, Chanel, Serengeti, Tag Heuer en nog veel meer zijn in deze webshop vertegenwoordigd, altijd voor een goede prijs. Weg met vakantiestress: uw ideale zonnebril is altijd maar een muisklik van u verwijderd. Laat die zon maar komen!

Naar de webshop

zonnebrilshop

Snowgoggleshop.nl

Nog een skibril nodig voor de wintersport? Dan moet u onze snowgoggle webshop eens bekijken. U vindt hier diverse skibrillen van de merken Adidas, Arnette, Bluetribe, Bollé, Oakley, Rudy Project en Sinner. De mooiste modellen voor een zeer scherpe prijs! Bent u een skifan? Sla dan snowgoggleshop.nl op in uw favorieten en sjees straks in stijl de piste af met een van deze gave skibrillen.

Naar de webshop

snowgoggleshop

Zijn de producten in de webshops hetzelfde als in de winkel?

Het assortiment in onze optiekzaak is niet hetzelfde als het online assortiment. De producten in de webshops zijn speciaal ingekocht en daarom niet in onze winkel verkrijgbaar.

Is de service hetzelfde als in de winkel?

Het team van Jan Brinkmans Opticien- Optometrist in Nederweert staat voor u klaar om u te helpen als u niet tevreden bent met de producten die u in de webshop besteld heeft.  Bestellen gaat via het ‘Niet-goed-geld-terug-principe’ en u kunt altijd gratis retourneren. Betalen doet u veilig en snel via iDeal, Credit Card of op rekening.


Top