jan-brinkman-opticien-optometrist-nederweert-slide-contactlenzen-1

Uw specialist voor contactlenzen in Nederweert

Als u niet altijd een bril wilt dragen, zijn contactlenzen voor u de uitkomst. Niet iedereen heeft baat bij dezelfde lenzen. Er zijn daarom verschillende soorten contactlenzen op de markt. Bij Jan Brinkmans Opticien - Optometrist adviseren we graag over het soort lenzen dat volledig aansluit op uw wensen, behoeften en levensstijl. Kom gezellig langs in onze winkel!

Geschikte lenzen voor iedereen

Ieder mens is uniek. Voor iedereen is daarom een ander soort lenzen geschikt. In de keuze voor passende contactlenzen zijn een aantal zaken bepalend. Zoals vanzelfsprekend vormen uw ogen samen één van deze aspecten. We onderzoeken daarom eerst uw ogen om de mogelijkheden te bepalen. Maar ook uw wensen en levensstijl zijn van belang. De opticiens van Jan Brinkmans Opticien - Optometrist gaan daarom graag met u in gesprek, zodat we u beter leren kennen en u van een gedegen advies kunnen voorzien.

Voordelen van verschillende lenzen

U heeft ongetwijfeld een beeld van de perfecte contactlens die u met plezier zal dragen. Comfort speelt hierin ongetwijfeld een rol. Hecht u waarde aan flexibiliteit en wilt u geen gedoe met lenzenvloeistof? Dan zijn daglenzen voor u geschikt. Bent u milieubewust, of wilt u een goedkopere optie? Maandlenzen gooit u niet dagelijks weg en daarnaast hoeft u minder paar aan te schaffen. Als u overdag geen lenzen wilt dragen, dan zijn nachtlenzen een ideale optie. 

U merkt het al, het vinden van de juiste soort contactlenzen kan lastig zijn. Laat u daarom adviseren door de opticiens van Jan Brinkmans Opticien - Optometrist. We helpen u graag verder!

Kom langsTop