9.8 / 10
Vandaag Gesloten
0495 -631383
brillen optometrist Brinkmans

Stijlvolle brillen

Een bril heeft één duidelijk doel, het verbeteren van uw zicht. Maar dit betekent niet dat het niet kan bijdragen aan uw stijl als modeaccessoire. Wanneer u kiest voor een passende bril die naadloos aansluit bij uw kledingstijl, dan maakt dit uw outfit compleet. Bij Jan Brinkmans Opticien – Optometrist stellen wij ons brillenassortiment daarom met zorg en aandacht samen, zoals u dat van ons gewend bent. Samen kiezen wij de pérfecte bril voor u uit, die zorgt voor helder zicht en tegelijkertijd uw outfit compleet maakt! 

Enkel de beste merkbrillen

Bij Jan Brinkmans Opticien – Optometrist staat kwaliteit hoog in het vaandel. Om deze reden bieden wij daarom alleen merkbrillen aan van de hoogste kwaliteit. Bent u op zoek naar de beste merkbrillen waar een betaalbare prijs aan gekoppeld is? Laat u verrassen door ons assortiment en kom gerust langs in onze winkel in Nederweert. Ons team van specialisten staat u graag te woord en voorziet u van persoonlijk en deskundig advies!

Maak een afspraak

We staan voor u klaar!
Onze gegevens

Afspraak maken 0495 -631383 0651537111 winkel@brinkmansoptiek.nl Lindanusstraat 3
6031 EA Nederweert
Dinsdag t/m donderdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag & maandag
Gesloten
Contact opnemen
Bril Pattern

Advies van een opticien
Enkel deskundig advies

Het kiezen van een passende bril is geen makkelijke klus. U dient een comfortabel montuur te vinden, dat tegelijkertijd uw accenten laat spreken en bij uw stijl past. Uiteraard is één ander belang dat u uw zicht hiermee verbetert! Bent u op zoek naar de best passende bril die aan al uw wensen voldoet? Wacht dan niet langer en breng een bezoek aan Jan Brinkmans Opticien – Optometrist in Nederweert. Ons team van specialisten staat voor u klaar en helpt u graag met al uw vraagstukken. Zo bent u verzekerd van de best passende bril die tegelijkertijd uw stijl naar een hoger niveau tilt!

Maak een afspraak