9.8 / 10
Vandaag Gesloten
0495 -631383
multifocale brillenglazen brinkmans

Multifocale brillenglazen

Wilt u liever één bril die u kunt gebruiken om te lezen, ver te kijken en het focussen op een 'tussenstand'? Met multifocale brillenglazen heeft u slechts één bril waar u al uw dagelijkse bezigheden mee kunt uitvoeren. Een multifocale bril heeft namelijk meerdere oppervlaktes geslepen in de brillenglazen. Bij Jan Brinkmans Opticien – Optometrist kijken wij ten eerste naar de gezondheid van uw ogen en leggen wij dit naast uw dagelijkse bezigheden. Afhankelijk van beide factoren, worden er multifocale brillenglazen op maat voor u gemaakt. Neem een bezoek aan onze optiek in Nederweert, onze specialisten gaan graag voor u aan de slag!

Kantoor- en computerwerk brillenglazen

Werkt u veel op kantoor of bent u simpelweg veel op de computer bezig? Doordat u continu uw zicht veranderd, kunnen uw ogen vermoeid aanvoelen aan het einde van de dag. Dit komt doordat uw ogen de focus constant verleggen van de zogenaamde ‘nabijafstand’ naar de ‘tussenafstand’.  Met kantoor- en computerwerk brillenglazen wordt uw gezichtsveld aangepast, waardoor u bijvoorbeeld het gehele beeldscherm kunt zien, zonder dat u uw nek hoeft te belasten. Bij Jan Brinkmans Opticien – Optometrist luisteren wij graag naar uw dagelijkse routine, zodat wij brillenglazen kunnen aanbieden die perfect bij u passen.

Kom langs

We staan voor u klaar!
Onze gegevens

Afspraak maken 0495 -631383 0651537111 winkel@brinkmansoptiek.nl Lindanusstraat 3
6031 EA Nederweert
Dinsdag t/m donderdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag & maandag
Gesloten
Contact opnemen
Bril Pattern

Brillenglazen lezen / ver kijken

De elasticiteit van uw ooglens kan afnemen naarmate u ouder wordt. Dit zorgt ervoor dat u moeite krijgt met het scherpstellen en kunt u wellicht moeite ervaren tijdens het lezen. Een ander woord voor ouderdomsverziendheid is ‘Presbyopie’. Vaak worden de eerste symptomen rond het veertigste jaar ervaren en kan het snel achteruit gaan. Met brillenglazen die speciaal ontworpen zijn voor het lezen of het ver kijken, kunt u uw dagelijkse bezigheden weer comfortabel oppakken. Bij Jan Brinkmans Opticien – Optometrist kijken wij samen naar de gezondheid van uw ogen en koppelen wij daar de best passende brillenglazen aan.

Bent u benieuwd naar welk soort brillenglazen het beste bij uw levensstijl passen? Wij verzekeren u dat onze specialisten voor het beste resultaat zorgen en dat u voorzien wordt van brillenglazen die uw dagelijks leven een stuk comfortabeler maken. Maak nu direct een afspraak en dan kijken wij samen met u, naar de best passende brillenglazen!