9.8 / 10
Vandaag Gesloten
0495 -631383

Merkbrillen

Bent u op zoek naar een correctiebril van de hoogste kwaliteit die tegelijkertijd uw stijl accentueert? Bij Jan Brinkmans Opticien – Optometrist helpen wij u graag met het vinden van de best passende bril. Onze specialisten begrijpen dat naast een pérfecte pasvorm en draagcomfort, de uiterlijke kenmerken ook van groot belang zijn. Wilt u voor een zakelijke correctiebril kiezen? Dan pakken onze specialisten de bijbehorende merkbrillen. Kiest u liever voor een onafhankelijke en karakteristieke stijl? Dan raden wij u de Entia Barcelona aan. Net zoals iedere klant uniek is, zijn onze merkbrillen dat ook. Graag horen wij wat uw wensen zijn zodat wij u verder kunnen helpen!

Kinderbril merken

Jan Brinkmans Opticien – Optometrist is de jongere generatie niet vergeten. Wij hebben een bewuste keuze gemaakt om meerdere merken in ons assortiment te nemen die brillen aanbieden voor zowel jong als oud. Een voorbeeld hiervan is het bijzondere en unieke merk van Etnia Barcelona. Een brillenmerk dat staat voor karakter en in vele kleuren beschikbaar is. Bent u op zoek naar een correctiebril of voor een zonnebril (op sterkte) voor uw kind? Dan helpen wij u graag met het vinden van het best passende montuur, dat comfortabel gedragen wordt en tegelijkertijd enorme klasse uitstraalt. Maak een afspraak bij onze optiek in Nederweert, waar onze specialisten u graag verder helpen!

Kom langs

Eindeloos veel mogelijkheden
Onze merken
Afspraak maken

We staan voor u klaar!
Onze gegevens

Afspraak maken 0495 -631383 0651537111 winkel@brinkmansoptiek.nl Lindanusstraat 3
6031 EA Nederweert
Dinsdag t/m donderdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag & maandag
Gesloten
Contact opnemen
Bril Pattern
Het beste advies voor uw ogen
Door ervaren specialisten

U bent van harte welkom bij ons in onze winkel in Nederweert. U kunt ons ook bezoeken om ons ruime assortiment met exclusieve merken te bekijken.

Maak een afspraak