9.8 / 10
Vandaag Gesloten
0495 -631383
opticien in de regio Eindhoven

Dé opticien rondom Eindhoven met de beste oogzorg

Het ervaren van problemen rondom uw ogen kan enorm vervelend zijn en belemmerend werken. Jan Brinkmans Opticien – Optometrist is een opticien in regio Eindhoven dat zich heeft gespecialiseerd in het bieden van uitstekende oogzorg. Zo kunnen wij u een optometrisch onderzoek aanbieden waarbij uw ogen van binnen en buiten worden onderzocht. 

Met een optometrisch onderzoek wordt de gezondheid van de ogen onderzocht. Er worden foto’s gemaakt van uw hoornvlies, netvlies, de binnen- en buitenkant van uw ogen. Op de genomen foto’s worden kleine afwijkingen en beschadigingen zichtbaar die bepalend zijn in het eindresultaat. Bent u benieuwd naar de gezondheid van uw ogen? Breng dan direct een bezoek aan Jan Brinkmans Opticien – Optometrist, uw opticien rondom Eindhoven!

Opticien Eindhoven: welke past bij mij? 

Gelukkig is iedere organisatie anders, dit maakt het mogelijk om een onszelf als een unieke speler te positioneren en uniek zijn wij zeker! Jan Brinkmans Opticien – Optometrist is geen standaard opticien in Eindhoven dat streeft naar massa. Doordat wij al 55 jaar actief zijn als opticien, weten wij als geen ander dat persoonlijk contact van onschatbare waarde is. Dit stralen wij dan ook graag uit naar de klanten door een nette maar toch informele sfeer te hanteren. Wij zijn dan ook pas tevreden wanneer u volledig geholpen bent! Of dit enkele minuten of een aantal uren duurt, dat maakt bij ons niets uit!

Kom langs

We staan voor u klaar!
Onze gegevens

Afspraak maken 0495 -631383 0651537111 winkel@brinkmansoptiek.nl Lindanusstraat 3
6031 EA Nederweert
Dinsdag t/m donderdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag & maandag
Gesloten
Contact opnemen
Bril Pattern

Uw opticien omgeving Eindhoven

Bent u rondom Eindhoven op zoek naar een opticien die al uw vragen kan beantwoorden en tegelijkertijd ook kan oplossen? Dan bent u bij Jan Brinkmans Opticien – Optometrist aan het juiste adres! Wij helpen u graag door middel van adviezen en laten u graag ons assortiment zien. Wij zijn gespecialiseerd in de reguliere bril, sportbrillen, zonnebrillen, contactlenzen en door de aanwezigheid van een optometrist, ook in het bieden specialistische oogzorg. 

Ons team bestaat enkel en alleen uit professionals die u iedere dag met passie te woord staan. Bent u op zoek naar een opticien rondom Eindhoven dat bij u past? Schroom dan niet om een bezoek te brengen aan onze optiek in Nederweert. Wij staan graag voor u klaar en helpen u met al uw vraagstukken. Neem direct contact met ons op om een afspraak in te plannen.