9.8 / 10
Vandaag Gesloten
0495 -631383
Al jaren een betrouwbare opticien in Weert en omstreken

Sinds 1966 actief als opticien in Weert

Door de jaren is Jan Brinkmans gegroeid als bekende opticien – optometrist in omgeving Weert. Doordat wij alle disciplines onder één dak hebben kunnen wij u helpen met al uw vraagstukken. Zo kunnen wij u helpen met vragen rondom algemene oogzorg, specifieke contactlenzen en met vragen over de verschillende merkbrillen. Door ons team van experts en een optometrist, bieden wij u de mogelijkheid aan om een zorgvuldig onderzoek te ondergaan (optometrisch onderzoek) dat de gezondheid van uw ogen vaststelt. Naar aanleiding van dit onderzoek kunnen wij een diagnose stellen en bepalen wat het beste voor uw ogen is. Wanneer u uw onderzoek heeft ondervonden vragen wij u naar uw dagelijkse bezigheden. Op basis van de gegeven antwoorden en uw wensen, wordt er een keuze gemaakt in het type contactlens en/of bril. Zo bent u verzekerd van het maken van de beste keuze. Bent u op zoek naar een opticien in regio Weert? Plan direct een afspraak in en kom langs in onze optiek! 

Opticien Weert; uitsluitend A-merken

Bent u op zoek naar een opticien rondom Weert met de beste merkbrillen? Laat u zich dan verrassen  door het uitgebreide assortiment van Jan Brinkmans Opticien – Optometrist. Ons assortiment bestaat uit verschillende maar uitsluitend A-merken. Zo bieden wij de grootste collectie in Zuid Nederland van ons topmerk Oakley. Dit merk staat bekent om de unieke en sportieve uitstraling. Heeft u toch een voorkeur naar een andere stijl zoals een exclusief, chique of een subtiele montuur? Dan stellen wij u niet teleur, u vindt bij ons namelijk de best passende merkbrillen die naadloos aansluiten bij uw stijl! Tevens zijn wij de kinderen niet vergeten. Bent u namelijk in regio Weert op zoek naar een opticien dat zowel voor jong als oud klaar staat? Dan kunt u ook met uw kinderen bij ons de beste merkbrillen verwachten. Een van onze top kindermerken, Vingino, laat de accenten van uw kind stralen. Bent u benieuwd naar ons assortiment dat bestaat uit enkel A-merken voor zowel jong als oud? Dan zien wij u graag in onze optiek!

Kom langs

We staan voor u klaar!
Onze gegevens

Afspraak maken 0495 -631383 0651537111 winkel@brinkmansoptiek.nl Lindanusstraat 3
6031 EA Nederweert
Dinsdag t/m donderdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag & maandag
Gesloten
Contact opnemen
Bril Pattern

Uw opticien in Weert

Jan Brinkmans Opticien – Optometrist is dé specialist in regio Weert en helpt u graag met uw oogzorg. Bent u op zoek naar nieuwe contactlenzen, naar een specifieke bril of zonnebril? Of bent u puur op zoek naar advies van een specialist? Ons team staat klaar om u te helpen met al uw vraagstukken. Neem direct contact met ons op en dan plannen wij samen een afspraak in! 

Maak een afspraak