9.8 / 10
Vandaag Gesloten
0495 -631383
zonnebrillen collectie brinkmans opticien

Kies één zonnebril die aansluit op uw stijl

Het kiezen van één zonnebril is niet alleen een kwestie van budget. Natuurlijk wilt u een zonnebril die binnen uw budget valt, maar tegelijkertijd wilt u een model kiezen dat aansluit op uw kledingstijl. Gaat u vaak voor een sportieve look? Dan kiest u uiteraard voor een Oakley zonnebril. Jan Brinkmans Opticien – Optometrist heeft dan ook de grootste Oakley collectie van het zuiden van Nederland! Ongeacht de stijl die u uitstraalt, wij vinden hét perfecte merk en model dat er bij past. Kiest u liever een bril van Italiaanse afkomst die luxe en stijl uitstraalt? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het zonnebrillen merk Persol.

Bent u benieuwd naar de verschillende merkbrillen en modellen die wij u aanbieden? Bekijk dan onze merken pagina!

Zonnebrillen voor kinderen

Wat maakt een zonnebril voor een kind nou anders dan die van een volwassene? De ogen van kinderen zijn extra kwetsbaar voor de uv-stralen waardoor de zonnebrillen voor kinderen voorzien zijn van extra uv-bescherming. Het niet tijdig beschermen tegen de uv-stralen kan op lange termijn de gezondheid van de ogen aantasten. Bij Jan Brinkmans Opticien – Optometrist vinden wij het ook belangrijk dat de juiste brillen tegen een eerlijke prijs worden aangeboden. Loop gerust onze winkel binnen en bekijk ons aanbod van zowel meisjes als jongens zonnebrillen. Heeft u een bril gevonden die ze mooi vinden? Dan zorgen wij ervoor dat de juiste brilglazen worden geplaatst!

Kom langs

We staan voor u klaar!
Onze gegevens

Afspraak maken 0495 -631383 0651537111 winkel@brinkmansoptiek.nl Lindanusstraat 3
6031 EA Nederweert
Dinsdag t/m donderdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag & maandag
Gesloten
Contact opnemen
Bril Pattern

Advies van échte specialisten

Jan Brinkmans Opticien – Optometrist is al 55 jaar actief als opticien in Nederweert en heeft een team dat bestaat uit enkel specialisten. Wij bieden u persoonlijk advies en nemen ook de tijd voor iedere klant. Heeft u een afspraak ingepland? Dan zijn wij pas tevreden wanneer u volledig geholpen bent.

Plan direct een afspraak in en dan zien wij u graag in onze optiek!

Maak een afspraak