9.8 / 10
Vandaag van 09:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00
0495 -631383
Home  Nieuws   Crizal sapphire uv coating 

Crizal Sapphire UV coating

07 Juli 2022 Leestijd: 2 minuten Auteur: Hans Brinkmans
Inhoud Inhoud van dit artikel

Crizal Sapphire UV coating voor uw brillenglazen

In een wereld die steeds meer wordt verlicht, krijgen brildragers vaker te maken met spiegelingen in de brillenglazen. Hierdoor wordt niet alleen uw zicht door de bril belemmerd maar kunnen anderen ook uw ogen niet meer zien. Jan Brinkmans Opticien - Optometrist laat u graag kennismaken met de oplossing: Crizal Sapphire UV coating voor transparante brillenglazen. In onze winkel in Nederweert vertellen we u graag meer.

Heldere brillenglazen dankzij 360º lichtcontrole

Crizal Sapphier UV coating is speciaal ontworpen om in te spelen op lichtinval vanuit alle hoeken. Hinderlijke reflecties aan zowel de voor- als de achterzijde van de brillenglazen worden hierdoor tot een minimum gereduceerd. Hiervoor is de coating voorzien van de gepatenteerde 360º Multi-Angular Technology™. Deze techniek voorkomt reflecties zodat u kunt genieten van een helder en natuurlijker zicht.

Brillenglazen: Optimale bescherming

Waar een stijlvolle bril er goed uitziet, zorgen goede brillenglazen ervoor dat u goed ziet! Een goede bescherming van uw brillenglazen is dan ook essentieel om lang plezier te kunnen hebben van uw bril. De Crizal Sapphier UV coating biedt bescherming tegen alle vijanden van helder zicht. Van vlekken tot vet, stof, water en krassen. Bovendien biedt deze coating ook nog eens de hoogst mogelijke UV-bescherming op transparante brillenglazen.

Wilt u niet langer last hebben van vervelende reflecties in uw bril? Stap dan eens binnen bij Jan Brinkmans Opticien - Optometrist! Wij vertellen u graag meer over de voordelen van Crizal Sapphier UV coating voor uw brillenglazen.

Terug naar nieuwsoverzicht