9.8 / 10
Vandaag van 09:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00
0495 -631383

Wie is er verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens?

Deze website is eigendom van Jan Brinkmans Opticien/Optometrist B.V., gevestigd op Lindanusstraat 3 in Nederweert. Bij de Kamer van Koophandel staat dit bedrijf geregistreerd met nummer 13041668.

Het onderhoud aan de website wordt uitgevoerd door Look IZI B.V., met kvk-nummer 51398907.

Jan Brinkmans Opticien/Optometrist B.V. is dus de verwerkingsverantwoordelijke binnen de website, met Look IZI B.V. als verwerker.

Wat is het doel van de verwerkte persoonsgegevens?

Bij algemeen websitebezoek

Bij het invullen van contactformulieren

Reviews via Insocial

Welke persoonsgegevens worden er verwerkt?

De volgende persoonsgegevens worden opgeslagen tijdens uw website-bezoek:

De volgende persoonsgegevens worden opgeslagen bij het versturen contactformulieren:

De volgende persoonsgegevens worden opgeslagen bij reviews via Insocial

De persoonsgegevens die binnen de website zelf worden opgeslagen (uitsluitend via contactformulieren) kunnen alleen versleuteld via een versleutelde verbinding worden bereikt. Deze gegevens zijn uitsluitend toegankelijk door bevoegde personen, met de juiste login gegevens.

Persoonsgegevens die extern opgeslagen worden, zullen versleuteld worden verzonden en zijn eveneens alleen voor bevoegden inzichtelijk. Met deze externe partijen zijn verwekersovereenkomsten gesloten.

In het geval van analytische data die met Snoobi en Google Analytics wordt gedeeld zijn de volgende stappen ondernomen:

Bewaartermijn persoonsgegevens

Op alle door Jan Brinkmans Opticien/Optometrist B.V. opgeslagen gegevens zit een bewaartermijn. Deze zijn als volgt:

Welke cookies worden er binnen de website gebruikt?

Binnen de website van Jan Brinkmans Opticien/Optometrist B.V. wordt uitsluitend gebruik gemaakt van functionele en analytische cookies. Bij de analytische cookies betreft het cookies van Google Analytics en Snoobi, gebruikt om bezoekersaantallen te meten en te analyseren.

Aan welke bedrijven worden persoonsgegevens verstrekt?

Het verstrekken van persoonsgegevens aan andere bedrijven wordt gefaciliteerd door onze webbouwer, Look IZI B.V.

Alle persoonsgegevens die binnen de website op worden geslagen (uitsluitend opgeslagen formulieren en logs)  worden gedeeld met ontwikkelaar Mach3builders B.V. en hostingpartij Tepucom B.V.

Persoonsgegevens over websitebezoeken en analyses worden gedeeld met Google Analytics en Snoobi B.V. Analyses van de website van Jan Brinkmans Opticien/Optometrist B.V. worden door Look IZI B.V. gebundeld met andere ondernemers binnen de optiekbranche en worden als totalen gedeeld met leveranciers en ondernemers binnen deze branche.


Welke rechten heeft de websitebezoeker?

Elke websitebezoeker heeft het recht om inzage te krijgen in de eigen persoonlijke gegevens die zijn opgeslagen binnen de website van Jan Brinkmans Opticien/Optometrist B.V. of bij externe partijen. Tevens kunnen persoonsgegevens op verzoek van de websitebezoeker worden bewerkt of aangevuld, mits die niet in strijd met de wet is. Om dit op te vragen, neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Verstuur hierbij dan ook uw identificatiegegevens.

Mocht u het niet eens zijn met de afhandeling van uw verzoeken of de opslag van uw persoonsgegevens, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

We staan voor u klaar!
Onze gegevens

Afspraak maken 0495 -631383 0651537111 winkel@brinkmansoptiek.nl Lindanusstraat 3
6031 EA Nederweert
Dinsdag t/m donderdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag & maandag
Gesloten
Contact opnemen
Bril Pattern
Het beste advies voor uw ogen
Door ervaren specialisten

U bent van harte welkom bij ons in onze winkel in Nederweert. U kunt ons ook bezoeken om ons ruime assortiment met exclusieve merken te bekijken.

Maak een afspraak