9.8 / 10
Vandaag Gesloten
0495 -631383
cazal eyewear optometrist Eindhoven

De man achter CAZAL Eyewear

Cari Zalloni, de oprichter van CAZAL Eyewear was gevestigd in Duitsland en heeft voor vele revolutionaire ontwerpen gezorgd. Een visionair die in de jaren 80 een revolutie teweegbracht in het ontwerpen van brillen. Wanneer men spreekt over passie voor een product dat wordt weerspiegeld in het ontwerp, is er niemand zoals Cari Zalloni. Ongeëvenaard creëerde hij meerdere trends die hun tijd ver vooruit waren, een voorbeeld hiervan is de trend bij de hiphopartiesten in de jaren 80. Zo ontstond er zelfs een bijnaam door de fans voor het merk, namelijk “Cazzy”. 

Cari Zalloni had de kracht om een style te creëren vanuit het niets. Het opzetten van een trend, dat is waar hij om bekent stond. Door zijn enorme passie was Cari Zalloni druk in de weer met het ontwerpen van nieuwe monturen. Was het lege blad omgetoverd naar een schets? Dan was dit het moment dat er een nieuwe trend tot leven was geroepen!

Uniek CAZAL Design

Bij CAZAL wordt er niet gekeken naar de mainstream trends, maar worden er altijd nieuwe wegen gevonden. Dit resulteert in originele brillenmodellen met een hoge herkenningswaarde, namelijk opvallend en uniek! CAZAL ontwerpt zowel voor mannen als voor vrouwen luxe zonnebrillen en stopt niet bij het bieden van een exclusief design. Ze gaan namelijk verder dan dat. CAZAL definieert zich ook door het gebruiken van enkel eersteklas materialen, zoals puur titanium of goud. Deze combinatie zorgt voor een samenstelling dat stijl en karakter uitstraalt bij alle monturen en zonnebrillen. 

De stijl van Cari Zallon wordt ook niet vergeten. Het team wat nu de ontwerpen van CAZAL Eyewear verzorgd heeft het vak geleerd van een wereldmeester. 

Kom langs

We staan voor u klaar!
Onze gegevens

Afspraak maken 0495 -631383 0651537111 winkel@brinkmansoptiek.nl Lindanusstraat 3
6031 EA Nederweert
Dinsdag t/m donderdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag & maandag
Gesloten
Contact opnemen
Bril Pattern

Cazal brillen bij Jan Brinkmans

Ons assortiment bestaat uit verschillende zonnebril modellen, meerdere exclusieve merkbrillen en uit brillen voor zowel jong als oud. Bent u benieuwd naar de unieke karakteristieken van de CAZAL Eyewear merkbrillen? Dan nodigen wij u graag uit om een afspraak te maken bij onze optiek in Nederweert. Samen gaan wij kijken naar het beste model, beste pasvorm en voor een unieke bril dat matcht met uw stijl!

Maak een afspraak