Dick Moby brillen Brinkmans optiek

Door wie zijn de Dick Moby brillen ontstaan?

De Dick Moby brillen zijn ontstaan doordat Tim Holland en Robbert Wefers Bettink Dick Moby hebben opgericht. Deze ontwerpers hebben beiden een passie voor zeilen, duiken en surfen. En deze passie combineren ze met de identiteit van Dick Moby. Samen maken ze duurzame brillen waarbij ze zoveel mogelijk gebruik maken van gerecyclede materialen.

Hoe is Dick Moby ontstaan?

Het belangrijkste standpunt van Dick Moby is duurzaamheid. Het ontstaan van Dick Moby brillen komt doordat de oprichters zich erg stoorden aan de vervuiling van wateren door middel van plastic. Hierdoor zijn ze op zoek gegaan naar een manier om deze plastic van de stranden en wateren te halen en een nieuw leven in te blazen. Hierdoor zijn de duurzame brillen van Dick Moby ontstaan. 

Duurzaamheid, stijl en kwaliteit

Bij Dick Moby brillen staat niet alleen duurzaamheid centraal. Dick Moby heeft het voor elkaar gekregen om de duurzaamheid te combineren met een uniek Nederlands design en prachtig Italiaans vakmanschap. Hierdoor doet u niet alleen iets goeds voor de wereld, maar ziet u er ook nog heel goed uit! 
Daarnaast beschikken de brillen en zonnebrillen van Dick Moby over zeer goed kwaliteit. Doordat ze sterk en flexibel zijn, zijn ze geschikt voor ieder evenement. Alle monturen, die aangeboden worden door Dick Moby, zijn gemaakt van gerecycled en biologisch plastic. Dit doen ze in samenwerking met organisaties die zich inzetten voor schonere oceanen en stranden. 

Kom langs

We staan voor u klaar!
Onze gegevens

Afspraak maken 0495 -631383 0651537111 winkel@brinkmansoptiek.nl Lindanusstraat 3
6031 EA Nederweert
Dinsdag t/m donderdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag & maandag
Gesloten
Contact opnemen
Bril Pattern

Verbeter de wereld met stijlvolle brillen!

Wanneer u op zoek bent naar stijlvolle brillen van hoog kwaliteit dan zijn de Dick Moby brillen perfect voor u! Deze brillen worden gemaakt van gerecycled plastic of biologisch plastic. Hierdoor zet Dick Moby en u zich in voor het verschonen van de oceanen en stranden. Bent u op zoek naar deze stijlvolle, duurzame en kwalitatieve brillen? Kom dan snel op bezoek bij Brinkmans Optiek!

Maak een afspraak