9.8 / 10
Vandaag Gesloten
0495 -631383
Dutz opticien Eindhoven

Waar staan Dutz Eyewear brillen om bekend? 

Dutz Eyewear is een brillenmerk dat werkt vanuit Nederland. Hier nemen ze de volledige controle over het design en de rest van het proces. Hierdoor is Dutz Eyewear in staat om de hoge kwaliteit van de brillen te waarborgen. Dit zorgt voor een comfortabele bril die zowel goed voelt, als er goed uitziet. Deze brillen staan bekend om hun aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding en een unieke frisse look. Dutz Eyewear brillen worden gemaakt met allergie-vriendelijke en roestvrije materialen waarmee ze zich inzetten voor duurzaamheid. 

Dutz Eyewear brillen: perfect voor grote en kleine gezichten!

Dutz Eyewear biedt zowel brillen aan voor vrouwen als mannen van alle leeftijden. Echter, richten ze zich voornamelijk op grote- en kleine gezichten die moeite hebben met het vinden van de juiste frame. Hiermee proberen ze in te spelen op de wensen van mensen die een kleiner of juist groter frame nodig hebben. De Dutz Eyewear brillen spelen hierop in zonder dat het design van de bril er onder lijdt. 
De damesbrillen van Dutz Eyewear staan bekend om hun stijlvol karakter, veel kleuren en elegantie. Daarentegen worden de herenbrillen gekenmerkt door mee stevige en mannelijkere vormen. Deze brillen worden aangeboden in zowel felle kleuren, als rustiger kleuren. 

Kom langs

We staan voor u klaar!
Onze gegevens

Afspraak maken 0495 -631383 0651537111 winkel@brinkmansoptiek.nl Lindanusstraat 3
6031 EA Nederweert
Dinsdag t/m donderdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag & maandag
Gesloten
Contact opnemen
Bril Pattern

Wanneer komt u langs?

Bent u op zoek naar brillen met een frisse look en een goed prijs-kwaliteitverhouding? Dan is Dutz Eyewear het zeker waard om eens te passen. Kom binnenkort eens langs bij Brinkmans Optiek in Nederweert en ontdek hoe deze brillen bij u staan!

Maak een afspraak