9.8 / 10
Vandaag Gesloten
0495 -631383
Johann von Goisern opticien Nederweert

Hoe ontstaan Johann von Goisern brillen?

De slogan die centraal staat is: “Dare to be Different”. Hierbij maken ze gebruik van kwalitatief hoogstaande brillen met een uniek design. De brillen kenmerken zich door een buitengewoon ontwerp die geïnspireerd is door de natuur en de dieren van Goisern. Hierdoor wordt elke kleurencombinatie en elk ontwerp zorgvuldig gekozen en ontwikkelt. Dit zorgt voor een harmonieuze collectie waarvan de brillen erg uniek zijn!
Waar bij veel ontwerpers het kiezen van de juiste vormen op het laatst wordt gedaan, wordt dit bij Johann von Goisern op het begin gedaan.

Een bontgekleurde brillencollectie

Om de unieke ontwerpen te realiseren, heeft Johann von Goisern eigen technologie moeten ontwikkelen. Deze technologie speelt in op het lamineren van katoenacetaat. De afwerking van de brillen worden met de hand gemaakt. Tegenwoordig worden de brillen van twintig verschillende materialen met de hand verfijnd. Hierdoor ontstaat één Johann van Goisern kleurencombinatie. 
Deze kleurencombinaties zijn geïnspireerd door de kleurrijke bloemenzee die te zien is in Goisern. Aan de hand van  de kleuren die in de zomer en winter naar voren komen in Goisern, ontwikkelt Johann von Goisern zijn kleurencombinaties!

Kom langs

We staan voor u klaar!
Onze gegevens

Afspraak maken 0495 -631383 0651537111 winkel@brinkmansoptiek.nl Lindanusstraat 3
6031 EA Nederweert
Dinsdag t/m donderdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag & maandag
Gesloten
Contact opnemen
Bril Pattern

Dare to be Different

Wanneer u op zoek bent naar een bril met een uniek ontwerp dan zijn de Johann von Goisern brillen de perfecte brillen om uw collectie mee aan te vullen! Deze brillen zijn met de hand gemaakt en houden de karakteristieken van de omgeving in Goisern. Dit zorgt voor unieke brillen die comfortabel en kwalitatief zeer goed zijn. Benieuwd hoe deze bril bij u past? Kom op bezoek bij Brinkmans Optiek in Nederweert! 

Maak een afspraak