persol brillen Brinkmans

Persol brillen: elegant en charmant

De Persol brillen zijn puur Italiaans vakmanschap. Dit komt ook terug in de naam, Persol is namelijk afgeleid van “Per il Sole”. De brillen en zonnebrillen van Persol worden met de hand gemaakt en daarbij staan ze bekend om hun elegante en charmante retro look. Persol streeft er naar om altijd de voorloper te zijn op het gebied van trends en perfectie.

Wat maakt Persol uniek?

De brillen en zonnebrillen van Persol worden gecreëerd uit verschillende soorten metaal en plastic. Daarna worden deze met de hand vervaardigd, gepolijst en samengevoegd. Dit resulteert in een stijlvolle Italiaanse bril die kenmerkend is voor Persol. De brillen zijn vaak te herkennen aan de vorm van een Romeins zwaard. Deze vorm is samengesteld door massieve metalen scharnieren. Ook staan deze brillen bekend om hun flexibele monturen. Deze monturen zorgen ervoor dat de druk op de slaap minder wordt. Hierdoor beschikken de Persol brillen over een technisch hoogstaand kwaliteit dat direct herkenbaar is. 

Kom langs

We staan voor u klaar!
Onze gegevens

Afspraak maken 0495 -631383 0651537111 winkel@brinkmansoptiek.nl Lindanusstraat 3
6031 EA Nederweert
Dinsdag t/m donderdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag & maandag
Gesloten
Contact opnemen
Bril Pattern

Voeg Italiaanse stijl toe aan uw brillencollectie! 

Wanneer u op zoek bent naar een comfortabele bril met een Italiaanse stijl, dan zijn Persol brillen perfect voor u! Deze brillen staan bekend om hun comfort en unieke Italiaanse kwaliteit. Hierdoor voegt u een elegante en charmante retro look toe aan uw brillencollectie. Bent u benieuwd naar de Persol brillen en zonnebrillen? Kom dan langs bij onze Brinkmans Optiek in Nederweert!

Maak een afspraak