9.8 / 10
Vandaag Gesloten
0495 -631383
porsche design brillen opticien Nederweert

Het draagcomfort van Porsche brillen

De Porsche brillen bestaan uit een unieke collectie brillen die samengesteld zijn door de ontwerpers. Het is het team gelukt om het pure design en de functionaliteit van Porsche te combineren met de meeste innovatieve technieken en materialen die zorgvuldig geselecteerd zijn. Hierdoor hebben de zonnebrillen en brillen van Porsche niet alleen een luxe uitstraling maar bieden deze brillen ook een hoogwaardig draagcomfort. 

Zonnebrillen van het beste kwaliteit!

De brillen en zonnebrillen van Porsche is voornamelijk voor mannen, echter zijn er ook vrouwen die fan zijn van de Porsche zonnebrillen. Deze brillen staan voornamelijk bekend om hun stoere design. Echter, zijn de zonnebrillen van Porsche ook kwalitatief zeer sterk en zijn ze zeer functioneel. Porsche Design maakt alleen gebruik van de polycarbonaat glazen. Deze glazen zijn van de hoogste kwaliteit waardoor ze niet breekbaar zijn, krasbestendig en 100% beschermen tegen UV-straling. 

Leesbrillen van uitmuntend kwaliteit!

Naast de brillen en zonnebrillen van Porsche, zijn er ook leesbrillen. De Porsche leesbrillen beschikken over de hoogste kwaliteit, stijlvol design en vakmanschap. De leesbrillen van Porsche zijn erg licht en zeer comfortabel. Daarnaast beschikken ze over kwaliteitsglazen van Rodenstock. Door het weloverwogen design zijn Porsche brillen breukbestendig.

Kom langs

We staan voor u klaar!
Onze gegevens

Afspraak maken 0495 -631383 0651537111 winkel@brinkmansoptiek.nl Lindanusstraat 3
6031 EA Nederweert
Dinsdag t/m donderdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag & maandag
Gesloten
Contact opnemen
Bril Pattern

Wanneer komt u op bezoek?

Bent u op zoek naar een bril voor functionaliteit maar toch met een pure en mannelijk design? Dan zijn Porsche brillen de perfecte brillen voor u! Deze brillen zijn van zeer hoogwaardig kwaliteit, hierdoor bieden ze krasbestendigheid, 100% UV-bescherming en onbreekbaarheid. Bent u benieuwd hoe Porsche brillen staan bij u? Kom dan op bezoek bij Brinkmans Optiek in Nederweert!

Maak een afspraak