9.8 / 10
Vandaag Gesloten
0495 -631383
silhouette brillen opticien Weert

Het karakter van Silhouette brillen

De Silhouette brillen en zonnebrillen zijn uniek en hebben een ingetogen karakter. Wat Silhouette zo uniek maakt, is dat ze gebruik maken van vederlichte brillen met unieke- en eenvoudige lijnen in hun ontwerp. Het doel van deze brillen is om de innerlijke schoonheid te benadrukken. Om dit te benadrukken, wordt de natuurlijke frame gevormd door uw gezicht. Dit zorgt ervoor dat de bril terug wordt gebracht naar de essentie.

Deze brillen worden gekenmerkt door brillen zonder- of met een minimalistisch montuur waardoor het een ouderwetse look krijgt. Echter, is deze look ultramodern en geeft het een minimalistisch gevoel waardoor uw gezicht het belangrijkste punt blijft. 

Leg de nadruk op uw gezicht!

Silhouette brillen staan bekend om hun ultieme draagcomfort, echter is dit niet alles. Bij de brillen en zonnebrillen van Silhouette hebben ze veel aandacht besteed om uw gezicht te accentueren door middel van de passende bril. Wanneer u op zoek bent naar een bril die uw natuurlijke schoonheid versterkt, dan is de Silhouette bril de perfecte keus voor mannen en vrouwen. Dit komt omdat deze brillen niet de hoofdrol claimen. De brillen en zonnebrillen van Silhouette hebben een minimalistische stijl en een tijdloos ontwerp, perfect voor elke gelegenheid.

Kom langs

We staan voor u klaar!
Onze gegevens

Afspraak maken 0495 -631383 0651537111 winkel@brinkmansoptiek.nl Lindanusstraat 3
6031 EA Nederweert
Dinsdag t/m donderdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag & maandag
Gesloten
Contact opnemen
Bril Pattern

Kom langs en ontdek Silhouette voor uzelf! 

Bent u op zoek naar een minimalistische bril die ervoor zorgt dat uw natuurlijke schoonheid versterkt wordt? Dan zijn Silhouette brillen een goede keus! Deze brillen worden gekenmerkt door een ingetogen en minimalistische elegantie waardoor u de nadruk legt op uw gezicht. Doordat de bril zich aanpast aan de vorm van uw gezicht, ervaart u een hoog draagcomfort. Bent u benieuwd hoe Silhouette uw schoonheid versterkt? Neem dan een kijkje bij onze Brinkmans Optiek in Nederweert! 

Maak een afspraak