9.8 / 10
Vandaag Gesloten
0495 -631383
titanflex brillen

De impact van TITANFLEX brillen op de markt

In 1988 heeft TITANFLEX ervoor gezorgd dat de markt van brillen nooit meer hetzelfde zou zijn. De TITANFLEX brillen behoren op dit moment tot de beste monturen en zonnebrillen op de markt. Door het gebruik van innovatieve materialen op een innovatieve manier, hebben ze de mogelijkheid om gebruik te maken van meer flexibiliteit dan normale brillen. TITANFLEX maakt gebruik van een hoge technische standaard waarmee ze de allerbeste materialen combineren. Hierdoor beschikken de brillen over een zeer hoge kwaliteit en een uniek ontwerp. 

TITANFLEX: mannelijk, elegant en zeer flexibel

De TITANFLEX brillen staan bekend om hun mannelijke en elegante ontwerp. Deze eigenschappen worden perfect gecombineerd met de meest flexibele materialen. De onbeperkte vrijheid om te experimenteren met ontwerpen, heeft er toe geleid dat de bruggen van TITANFLEX brillen en zonnebrillen zeer veel stabiliteit bieden.

Technische verfijning door TITANFLEX

TITANFLEX legt de nadruk op de technische verfijning en het gebruik van unieke materiaalcombinaties. Deze brillen zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar stijlvolle brillen die bekend staan om hun hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de TITANFLEX brillen en zonnebrillen erg comfortabel zijn doordat ze erg licht zijn en meebuigen. Daarnaast zijn de brillen en zonnebrillen van TITANFLEX tien keer zo flexibel als de brillen van alternatieve merken. 

Kom langs

We staan voor u klaar!
Onze gegevens

Afspraak maken 0495 -631383 0651537111 winkel@brinkmansoptiek.nl Lindanusstraat 3
6031 EA Nederweert
Dinsdag t/m donderdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag & maandag
Gesloten
Contact opnemen
Bril Pattern

TITANFLEX vindt u bij Brinkmans Optiek

Bent u op zoek naar een kwalitatieve- en stijlvolle bril? Dan zijn TITANFLEX brillen en zonnebrillen de oplossing waar u naar zoekt. Deze brillen zijn mannelijk, elegant en extreem flexibel. Wilt u deze kwaliteit en stijl zelf ervaren? Dan nodigen wij u uit om langs te komen bij on Brinkmans Optiek in Nederweert!

Maak een afspraak