9.8 / 10
Vandaag Gesloten
0495 -631383
kinderbrillen vingino

Vingino brillen zijn perfect voor uw kind!

De Vingino brillen richten zich op kinderen door middel van een groot aanbid aan kinderbrillen. Voor zowel uw kinderen als voor u is het belangrijk dat uw kinderen zich prettig voelen in hun kleren en accessoires. Met de Vingino brillen hoeft u zich geen zorgen te maken! Dit komt doordat de brillen zijn ontworpen met hetzelfde gevoel voor trends, mode en stijl als het modebedrijf van Vingino. De brillen en zonnebrillen van Vingino trekken de aandacht, zonder deze af te nemen van uw kind.

Vingino Eyewear kinderbrillen 

Omdat het kinderbrillen zijn, is het natuurlijk belangrijk dat de Vingino brillen over bepaalde eigenschappen beschikken. Zo is het belangrijk dat de brillen vlot en speels zijn waardoor er een bril is voor elk kind. Wanneer uw kind behoefte heeft aan een stoere, dromerige, strenge of speelse bril dan is Vingino een goed merk om uw zoektocht te beginnen. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de brillen erg comfortabel zijn en dat ze tegen een stootje kunnen. U wilt natuurlijk dat uw kind normaal kan spelen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de bril.

Kom langs

We staan voor u klaar!
Onze gegevens

Afspraak maken 0495 -631383 0651537111 winkel@brinkmansoptiek.nl Lindanusstraat 3
6031 EA Nederweert
Dinsdag t/m donderdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag & maandag
Gesloten
Contact opnemen
Bril Pattern

Kom langs met uw kinderen!

Bent u op zoek naar een stoere en stijlvolle brillen voor uw kinderen die tegen een stootje kunnen? Dan zijn Vingino brillen perfect voor u! Deze brillen bieden uw kind de mogelijkheid om zijn dagelijkse activiteiten te doen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat de bril kapot gaat. Bent u benieuwd wat Vingino Eyewear uw kinderen te bieden heeft? Kom dan op bezoek bij Brinkmans Optiek in Nederweert!

Maak een afspraak