vinyl factory brillen kopen

Het ontstaan van Vinyl Factory brillen

Wanneer u een grote muziekliefhebber bent dan zijn de brillen van Vinyl Factory een goede toevoeging aan uw brillencollectie. Het design van Vinyl Factory wordt ontwikkeld in Frankrijk. Daarnaast staan muziek en unieke brillen centraal. Hierdoor wordt u met deze brillen terug gebracht naar de jaren 60’en 70’. De brillen bestaan uit klassieke monturen die gemoderniseerd zijn. Samen met een team van opticiens garandeert het bedrijf perfecte kwaliteit en monturen die perfect inspelen op de verwachtingen van de klant!

De creatie van Vinyl Factory 

Het gehele proces, van de Vinyl Factory brillen, wordt doorlopen in Courbevoie. Dit is een plaats in de buurt van Parijs. Het team van Vinyl Factory bestaat uit verschillende designers met verschillende maar aanvullende expertise en ervaring. Daarnaast werken deze designers samen met kenners van muziek om het karakter van het bedrijf te projecteren in de brillen die ze verkopen. 
De Vinyl Factory brillen bestaan uit een selectie van figuren, componenten, materialen en kleurencombinaties die de brillen de nodige details geven.

Kom langs

We staan voor u klaar!
Onze gegevens

Afspraak maken 0495 -631383 0651537111 winkel@brinkmansoptiek.nl Lindanusstraat 3
6031 EA Nederweert
Dinsdag t/m donderdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag & maandag
Gesloten
Contact opnemen
Bril Pattern

Haal uw klassieke bril bij Brinkmans Optiek!

Voor de echte muziekliefhebbers creëert Vinyl Factory klassieke brillen in een modieus jasje! Hierdoor heeft u de mogelijkheid om stijlvolle Vinyl Factory brillen te kopen, die bekend staand om hun unieke ontwerp en goed kwaliteit! Benieuwd naar deze brillen? Kom dan langs bij Brinkmans Optiek in Nederweert!

Maak een afspraak