9.8 / 10
Vandaag Gesloten
0495 -631383
Betrouwbare optometrist in de regio Eindhoven

Wat is een optometrist eigenlijk?

Een optometrist wordt vaak vergeleken met een oogarts, toch zijn het twee verschillende takken. Een duidelijk verschil is namelijk al dat een optometrist vaak bij een opticien of in één brillenwinkel werkt, en een oogarts in een medisch centrum. Een optometrist heeft een vierjarige HBO-opleiding afgerond en is een expert in het onderzoeken van uw ogen en het opsporen van eventuele oogziekten of oogafwijkingen. Door de expertise is een optometrist in staat om beginnende afwijkingen of oogproblemen al te herkennen in een vroeg stadium. Bent u woonachtig in regio Eindhoven en twijfelt u over een bezoek aan een optometrist? Dan adviseren wij u om een afspraak in te plannen, het is immers beter om te voorkomen dan te genezen!

Tijdens een optometrisch onderzoek wordt zowel de binnen- als buitenkant van uw ogen onderzocht. Hier wordt onderzocht of u last heeft van zwarte vlekken, jeukende of branderige ogen, dubbelzien, wazig zien en nog veel meer. Tevens wordt er ook gekeken naar tekens van glaucoom, macula en staar. Bent u op zoek naar een optometrist rondom Eindhoven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Optometrist Eindhoven of een oogarts?

Heeft onze optometrist de uitslag van uw onderzoeken? Dan kunnen er meerdere wegen genomen worden. De optometrist kan vaststellen dat er verder geen medische behandeling nodig is, dat er specifieke brillen of contactlenzen gebruikt dienen te worden of u wordt doorverwezen naar een oogarts. Bij een oogarts heeft u niet de mogelijkheid om verschillende brillen of contactlenzen aan te laten meten. Wilt u direct een bril of contactlenzen aanmeten? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze optometrist in regio Eindhoven!

Kom langs

We staan voor u klaar!
Onze gegevens

Afspraak maken 0495 -631383 0651537111 winkel@brinkmansoptiek.nl Lindanusstraat 3
6031 EA Nederweert
Dinsdag t/m donderdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 12:30 | 13:30 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag & maandag
Gesloten
Contact opnemen
Bril Pattern

Dé optometrist rondom Eindhoven

Het belangrijkste is om de gezondheid van uw ogen en de resultaten van ons onderzoek, naast uw wensen te leggen. Door een voorafgaand gesprek te voeren met onze optometrist in regio Eindhoven, zijn wij bekend met uw dagelijkse bezigheden en uw verleden. Op basis hiervan kunnen wij u passend advies geven. Laat uw ogen direct onderzoeken door onze optometrist in regio Eindhoven, dan zorgen wij er samen voor dat u weer comfortabel kunt zien. Neem direct contact met ons op om een afspraak in te plannen!

Maak een afspraak